Bridge ohjelmistoja

Olen tutkinut melkein kaikki netistä löytyvät bridge -ohjelmistot. Tässä esittelen ne, jotka olen katsonut sen väärtiksi.

BBO

Bridge Base Online on ilmainen ja suosituin online pelien alusta.

BridgeBaseOnline on tällä hetkellä suosituin nettiohjelmisto, jolla voit pelata ilmaiseksi:

  • Perusta oma pöytä ja kutsu kavereita pelaamaan.

  • Mene ystäväsi kanssa johonkin pöytään,

  • Liity yksin johonkin avoimeen pöytään.

  • Perusta oma joukkuekisa.

  • Pelaa ilmaisia kilpailuita.

  • Pelaaq itseksesi harjoitusjakoja ja pieniä kisoja robottien kanssa. Robotit eivät ole kovin hyviä pelaamaan, mutta voit ostaa parempia robotteja.

Voit ostaa BBO -dollareita, joilla pelaat maksullisia kisoja.

FunBridge

FunBridge on hyvin BBO:n tapainen nettipeli, joka on yhdistynyt BBO:n kanssa. Näyttäisi siltä, että kehitystyö tapahtuu lähinnä FunBridgessä. Aikaisemmin siellä pelattiin vain hyvien robottien kanssa, mutta nyt (7.4.21 on tullut uusi piirre, joka mahdollistaa pelit pitkälti samaan tapaan kuin BBOssa: Voit perustaa pöydän ja pelata ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä yksin tai parisi kanssa johonkin avoimeen pöytään. 

Yleensä pelaaminen on maksullista, mutta aloittelijoiden kannattaa hyödyntää FunBridgen ilmaisia itseopiskeluun mahdollistavia piirteitä.

Nyt uusi piirre on ilmaista, mutta todennäköisesti se muuttuu maksulliseksi testi/tutustumisajan jälkeen.

FunBridge on erityisen hyvä alusta bridgen opetteluun ja harjoitteluun

RealBridge Online

RealBridge on nettibridgen alustoista kaikkein lähimpänä todellisuutta.

RealBridge on netissä tapahtuvat kilpailut, joita järjestävät kerhot, liitot ym. WCB Online Clubilla on oikeudet järjestää kisoja. Tätä ei saa sekoittaa yllämainittuihin pelialustoihin, sillä tämä on vain  erikseen järjestettyjä kilpailuja harjoittelua varten.

Alustalla liikkuvat kuva ja ääni, joilla on saatu aikaiseksi mahdollisimman aito peliympäristö. Jos haluat pelata kisoja, seuraa SBL:n ilmoituksia.

 

WCB Online Club järjestää pelitapahtumia pelaajien ja kerhojen toiveitten mukaisesti. Kun osallistut turneeseen, sinulle lähetetään osallistumislinkki, tai se laitetaan jonnekin seinälle.

Täältä löydät tekemäni suomenkielisen oppaan sivustolla toimimiseksi.

LoveBridge

LoveBridge on turnausalusta live kilpailuja varten. Alustalla voi järjestää isojakin turnauksia, mutta katsoisin sen olevan erittäin sopiva kerhojen käytettäväksi. Kisat perustetaan nettiserverille ja pelaaminen tapahtuu pöydissä tableteilla. Kokemus on uudenlainen todellisuus.

Kajaanin Bridgekerho järjesti MP -kisat vuosina 2018 ja 2019. Pelaajien kokemukset olivat erittäin positiivisia. Katso tästä Kajaanin video ja kuuntele pelaajien ylistävät sanat.

WCB Online Club on Suomen edustaja.

LoveBridge on tableteilla pelattavia kerhokilpailuihin ja suuriinkin turnauksiin tarkoitettu ohjelmisto.

LoveBridge pelit tableteilla.