Bridge Solver Online

BridgeSolver pelaaminen.png

Yllä olevassa ruudussa vasemmassa yläkulmassa on paras sitoumus, ja Westin käden alapuolella jaon arvopisteet. Oikeassa alakulmassa on hässäkkä, jossa on kunkin puolen maksimitikit kussakin värissä tai sangissa.

Alla on ohjeet kuinka liität ohjelman osaksi selaintasi, jolloin voit valita esim. BBO tai RealBridge jakoja suoraan ikkunasta. Voit tulostaa asiakirjan tai kopioida sen koneellesi.

Käyttö sinänsä on helppoa. Kun haet selaimeen haluamasi jaon, voit myös pelata sen parhaalla mahdollisella tavalla. Klikkaa oikealla alhaalla olevasta ruudukosta peli, jota haluat pelata. Valitse maan tai sangin kohdalta alaspäin sen pelaajan (ruudukon vasen laita) peli, jonka haluat pelata, jolloin ohjelma heittää lähtijän kortit esiin kuten yllä Soutihn kortit. Kaikki vihreällä merkityt kortit antavat maksimimäärän tikkejä, ja keltaiset ovat "vääriä" kortteja pelata.

Bridge Solver Online on John  Goacherin ja Bo Haglundin suunnittelema ilmainen jako analysaattori. Voit hakea jakoja BBO:sta sekä Real Bridge Onlinesta.  Bridge Solveri antaa ensin analyysin parhaasta tarjouksesta. Sitten muuttuu mielenkiintoiseksi: Voit pelata jaon kortti kortilta Bridge Solverin näyttäessä kuinka monta tikkiä tulee milläkin kortilla. 

Ohjeet laajennuksen asentamiseksi