WCB SUUNNITELMA

Bridgen uusi aamun koitto.

Front Page1.png

OHJELMISTON TÄRKEIMMÄT PIIRTEET

Katso tästä suomenkielinen esittely / Introduction ja englanninkielinen Proto, jossa pääset linkeillä liikkumaan edesatakas.

Ohjelmisto kätkee sisäänsä aivan kaiken mitä liitot, kerhot, pelaajat ja kouluttajat tarvitsevat. Aloittelijalla/pelaajalla on hyvät eväät itseopiskeluun. Pelaaminen tapahtuu kuvan ja äänen kanssa. Liitoilla, kerhoilla ja pelaajilla on omat aloitussivunsa, joka sisältää aivan kaiken mitä he tarvitsevat. Yhdellä silmäyksellä näkee halutun tiedon.

PELAAJAN OMA PROFIILI

Liiton, kerhon tai pelaajan kirjautuessa sisään WCB:hen, käyttäjä menee suoraan omaan profiliinsa, jossa on kaikki tiedot ja näkymät mitä hän tarvitsee. Pelaajalla on oma profiili, jossa näkyvät hänen tietonsa, saapuneet postit, ystävät, oman kerhon- ja liiton tiedot. Aloitussivulta pelaaja voi käynnistää haluamansa ohjelmiston. Pelaaja saa näkyviinsä myös seinän, jolla on kaikki alustalla järjestettävät kilpailut, joita voi etsiä Googlen mukaisilla hauilla.

Aloitussivu.png

PELAAMINEN WCB OHJELMISTOLLA

Leppoisaa yhdessäoloa kuvan ja äänen kera. Pelaaminen tapahtuu pitkälti kuten RealBridge Online on toteuttanut.

Bidding.png

OLEN PYRKINYT KUVITTELEMAAN MILLAISTA PELAAMINEN OLISI TYLEVAISUUDESSA

On hyvin vaikeaa kuvitella tulevaisuutta, mutta kuvailen tässä sellaista todellisuutta kuin itse haluaisin. VR ja AR lasit ovat jo nyt totta, ja hinnat tulevat alaspäin koko ajan tekniikan kehittyessä ja tuotantomäärien lisääntyessä. 5G verkot mahdollistavat sujuvan käytön.

 

VR ja AR lasit alkavat tulla rytisten markkinoille. Reilun satasen hinnalla saa jo ihan toimivan VR pakkauksen, ja 500 eurolla AR lasit, jotka eivät juuri poikkea normaaleista silmälaseista.

Google Chrome on tuottanut alustan, jolla selain voi toimia VR lasien lähteenä. Tarvittaisiin vain hyvin suunniteltu bridge peli sinne taustalle.

Olen kokeillut VR laseja ja kokemus oli huumaava.

AR lasit 3.jpg